Meer weten over de Samsung Gear S2? Volg vanavond de IFA livestream (update: kijk ‘m hier terug)

De feitelijke onthulling van Samsung’s nieuwe Gear S2 en Gear S2 Classic smartwatches was nogal droog middels persbericht. Natuurlijk verdienen beide horloges wat meer toelichting – en die komt ook.

samsung-gear-s2-en-s2-classic-officieel Meer weten over de Samsung Gear S2? Volg vanavond de IFA livestream (update: kijk 'm hier terug)

Inmiddels is de IFA beurs in Berlijn in volle gang – Samsung’s persconferentie vind deze ochtend plaats, en richt zich vooral onder meer op het Internet of things. Traditioneel was dat altijd het evenement waarop een nieuwe Galaxy Note werd gelanceerd. Echter, de Galaxy Note 5 zag al enige weken terug het levenslicht – nota bene zonder Europese release, tot nu toe – en dus kunnen de schijnwerpers vooral op Samsung’s nieuwe smartwatches worden gericht.

En precies dat gaat dus vanavond gebeuren, tijdens een speciaal evenement dat live te volgen is via Samsung’s YouTube kanaal. Om 19:00 gaat alles van start, en dan krijgen we dus eindelijk de Gear S2 en S2 Classic in volle glorie te zien, inclusief features, functies en andere foefjes.

Update: de presentatie zit er op. Kijk ‘m hieronder terug (vanaf 29:30):

Galaxy deal tips

Praat mee