Samsung Galaxy Mega On te zien op foto’s

De Samsung Galaxy Mega On, die de laatste tijd wel vaker opdook, is nu voor het eerst te zien op foto’s.

samsung-galaxy-mega-on-foto-1 Samsung Galaxy Mega On te zien op foto's

Via de Chinese certificeringsinstantie TENAA duiken de eerste foto’s op van de Samsung Galaxy Mega On, die in dat land voorzien is van modelcode SM-G6000. Opvallend is vooral het feit dat het toestel amper nog over bezels – randen langs de zijkant van het scherm – beschikt.

Verder zien we dat de Mega On een telefoon is met een kunststof behuizing – afmetingen: 152 bij 78 mm, 8,2 mm dun – en een achterkant die verwijderd kan worden. Het 5,5 inch scherm heeft een 720p HD resolutie.

samsung-galaxy-mega-on-foto-2 Samsung Galaxy Mega On te zien op foto's

Intern beschikt de Galaxy Mega On over 8 GB opslagcapaciteit en 1 GB werkgeheugen, terwijl een 1,2 GHz quadcore processor het benodigde rekenwerk verricht. Softwaretechnisch vormt Android 5.1.1 de basis waarop Samsung’s nieuwste TouchWiz versie terug te vinden is.

Of de Galaxy Mega On ooit naar Europa danwel Nederland zal komen is op dit moment niet bekend.

Galaxy deal tips

Praat mee