‘Grote update Samsung Galaxy S6 serie in de maak’

Volgens uitgelekte informatie werkt Samsung op dit moment hard aan een groter-dan-normale software update voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus.

samsung-galaxy-android-m-update 'Grote update Samsung Galaxy S6 serie in de maak'

Met de komst van Android 6.0 Marshmallow aan de horizon mag het natuurlijk geen verrassing heten dat Samsung druk bezig is met de nodige voorbereidingen voor de volgende grote updategolf. En dat het hierbij niet om de reguliere kleine stabiliteitsupdates gaat zal ook niemand verbazen.

Toch is niet duidelijk of de grote update die volgens Sammobile in de maak is voor de verschillende Galaxy S6 modellen wel de sprong naar Android Marshmallow met zich mee brengt. Mogelijk is ook dat het om een flink pakket verbeteringen gaat voor Android versie 5.1.1 – waar de toestellen nu al op draaien.

Hopelijk komen we binnenkort meer te weten over wat dé grote volgende update zal zijn voor Samsung’s huidige topmodellen. En stiekem hopen we natuurlijk dat het hier wel degelijk gaat om Android 6.0, zodat in ieder geval de verschillen de S6 varianten snel de stap kunnen nemen.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee