Uitrol Android 5.1.1 update Samsung Galaxy Note 4 van start (in de VS)

Dat Samsung aan de update naar Android 5.1 werkt voor de Galaxy Note 4 wisten we al even. En nu is hij dan in de echte wereld gesignaleerd – op toestellen van de Amerikaanse provider Sprint.

samsung-galaxy-note-4-gc-4 Uitrol Android 5.1.1 update Samsung Galaxy Note 4 van start (in de VS)

Vandaag konden de eerste Amerikaanse gebruik(st)ers dus hun Galaxy Note 4 updaten naar Android 5.1.1, ook nog Lollipop genaamd. De update brengt ondermeer flinke verbeteringen in de prestaties van de Note 4, én een patch voor het zogeheten Stagefright beveiligingslek.

Als Galaxy Note 4 bezit(st)er aan deze zijde van de Atlantische Oceaan heb je natuurlijk niet zoveel aan een update voor Amerikaanse toestellen. Maar het feit dat de update daar van start is, doet hopen dat we ‘m over niet al te lange tijd ook hier op onze Note 4 kunnen gaan installeren.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Tim zegt

    Verwondert mij dat ze aan de 5.1.1 uitrol begonnen intussen zou deze ook komen naar de Alpha intussen nog geen update van A7,Alpha onder ‘LUX’ vind dit toch wat jammer.

    Mvg

  2. Joëlle zegt

    Mijn Note 4 het gaat hierbij om een Poolse variant de (SM-910C) Hij download telkens de update en wanneer ik hem wil installeren gaat de telefoon zoals normaal is gewoon uit. Maar hij geeft meteen een “fout” aan en start in de 5.0.1 versie weer op. Wat moet ik hiermee? Ook in Kies3 kan ik niet updaten. Kies3 vertelt mij dat de software die op het toestel staat de meest recente versie is.

    Nu is mijn telefoon opgestuurd geweest en heb hem sinds gisteren weer terug. Hij werkt verder weer naar behoren, maar behalve dat de update niet wil installeren.

Praat mee