Features Galaxy S6 Edge Plus komen nu ook naar de Galaxy S6 Edge (nog niet in NL)

Samsung is vandaag in thuisland Zuid-Korea begonnen met het uitrollen van een update die nieuwe features van de Galaxy S6 Edge Plus naar de ‘gewone’ Galaxy S6 en S6 Edge brengt.

samsung-galaxy-s6-edge-features-apps-edge-youtube-broadcast Features Galaxy S6 Edge Plus komen nu ook naar de Galaxy S6 Edge (nog niet in NL)

Zuid-Koreaanse gebruik(st)ers van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge maken vandaag melding van een update die géén nieuwe versie van het Android besturingssysteem met zich mee brengt, maar wel een aantal nieuwe features.

Het gaat om features die Samsung onlangs al introduceerde met de Galaxy S6 Edge Plus. De S6 Edge krijgt bijvoorbeeld de Apps edge, waarmee favoriete applicaties nu ook op het edge scherm geplaatst kunnen worden

samsung-galaxy-s6-edge-features-apps-edge-youtube-broadcast-2 Features Galaxy S6 Edge Plus komen nu ook naar de Galaxy S6 Edge (nog niet in NL)

Beide kleinere S6 modellen – dus ook de S6 zonder edge – krijgen een nieuwe equalizer modus voor audioweergave, evenals de mogelijkheid om vanuit de YouTube app live te streamen. Tevens zien we de vernieuwde icoontjes voor het standaard thema van de TouchWiz interface, die tot nu toe alleen op waren gedoken op de S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5.

Wanneer deze update op de Nederlandse Galaxy S6 en S6 Edge zal gaan belanden is nog niet bekend. Hopelijk hoeven we er niet te lang op te wachten – maar dat weten we pas zodra de update daadwerkelijk hier van start gaat.

(bron)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee