En daar zijn de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Note 5 Experience apps

Wil je een blik werpen op de Galaxy S6 Edge+ vanuit de comfortabele omgeving van je vertrouwde smartphone? Check dan de Galaxy S6 Edge+ Experience app – en eventueel de Galaxy Note 5 Experience app, al weet je dan bij voorbaat dat je dat toestel voorlopig nog niet kunt kopen.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-experience En daar zijn de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Note 5 Experience apps

In de Galaxy S6 Edge+ Experience app (HIER in de Play Store) kun het toestel op je gemak bekijken. Zowel het design, de interface, de features, als alle accessoires hebben hun eigen sectie.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de Galaxy Note 5 Experience app (HIER in de Play Store), waarbij ook de vernieuwde S Pen stylus en de bijbehorende functies – Air Command, Scroll Capture etc, – de nodige aandacht krijgen.

samsung-galaxy-note-5-experience En daar zijn de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Note 5 Experience apps

Het enige wat je nodig hebt om de apps te kunnen installeren is een smartphone met Android versie 2.2 – of nieuwer. Want er gaat uiteraard niets boven de stap van een telefoon met Android 2.2 – Frozen Yoghurt, jawel! – naar de S6 Edge+ 😉 .

(via)

Praat mee