Samsung: goudkleurige Galaxy S6 en S6 Edge in Europa het populairst

Persoonlijk is het niet direct onze favoriete kleur voor een telefoon, maar daarmee zijn velen het niet eens. Althans, volgens Samsung’s eigen data is de goudkleurige Galaxy S6 – in normale en Edge variant – in Europa niet aan te slepen.

samsung-galaxy-s6-edge-goud Samsung: goudkleurige Galaxy S6 en S6 Edge in Europa het populairst

Gemiddeld genomen zijn de goudkleurige Galaxy S6 modellen het vaakst uitverkocht of op het randje van uitverkocht in verschillende landen aan deze kant van de wereld.

Mooi, zou je denk, fijn, zeker als je liever een andere kleur hebt – waarvan de kans dus groter is dat deze gewoon op voorraad is. Maar daar laat Samsung het niet bij. Nee, een psychologe wordt erbij gehaald om te verklaren wat hier precies aan de hand is.

Volgens ene Donna Dawson is goud namelijk een kleur die welvaart uitstraalt. Witte toestellen daarentegen worden vooral gekocht door outgoing types, terwijl de zwarte versie om één of andere reden het aantrekkelijkst is als symbool van al dan niet seksuele kracht. Of zoiets.

Dit lijkt allemaal een nogal gecompliceerde manier om te laten weten dat de goudkleurige S6en het gewoon erg goed doen. Dat de genoemde bescgrijvingen in heel veel gevallen weinig te maken hebben met ieders persoonlijke smaak – en karaktertrekken – laat zich stiekem toch ook wel een beetje raden. Maargoed: hulde voor goudkleurige telefoons dus.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. hanzel zegt

    Als je hem in je hand hebt denk je er ongetwijfeld anders over, dit is ook niet echt een goud kleurig toestel maar een mix van zilver en platinum , al naar gelang de lichtval .
    schitterend apparaat . blij mee

Praat mee