Samsung Galaxy S4 VE Deep Black krijgt Android Lollipop update in Nederland (update: nu ook andere S4 VE’s)

Vanaf vandaag wordt de update naar Android 5.0 Lollipop ook uitgerold voor de Deep Black variant van de Samsung Galaxy S4 Value Edition (VE). De ‘gewone’ Galaxy S4 VE krijgt ook een update, maar dit slechts een kleine die het toestel op Android 4.4.2 houdt.

Update 18 mei: sinds dit weekend is de Lollipop update ook beschikbaar voor de Galaxy S4 Value Edition in andere kleuren dan zwart. Voor zowel de unbranded S4 VE’s, als ook KPN’s branded toestelversie wordt de update op dit moment uitgerold.

samsung-galaxy-s4-ve-deep-black-android-lollipop-update Samsung Galaxy S4 VE Deep Black krijgt Android Lollipop update in Nederland (update: nu ook andere S4 VE's)

De ‘originele’ Galaxy S4 – modelcode GT-I9505 – kreeg de update naar Android Lollipop enige tijd geleden al, maar de Value Edition modellen – modelcode GT-I9515 – kwamen nog niet aan de beurt. Nu komt de update als eerste naar de Deep Black variant van de S4 VE.

De update heeft firmwareversie XXU1BOC3 aan boord, en is ongeveer 1 GB groot. Om ‘m te downloaden en installeren heb je ongeveer 3 GB vrije opslagcapaciteit nodig op het toestel.

De niet-zwarte Galaxy S4 VE krijgt opvallend genoeg ook een update, maar dit is slechts een kleine. Het toestel blijft voor nu op Android 4.4.2. Natuurlijk komt de Lollipop update ook naar deze toestelvariant. Wanneer weten wij uiteraard ook niet, maar lang kan het nu niet meer duren.

Meer informatie over de Lollipop update op de Galaxy S4 – inclusief tips, trucs en meer – vind je HIER.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. benny bastiaenssen zegt

    Maar ik heb 4gb vrij dus wat is samsung aan het doen alle mini s4 krigt geen update om dat geheugen teklijn is klopt niet

Praat mee