Samsung Galaxy Core Prime krijgt ook een scheut Android Lollipop

Natuurlijk zijn het altijd eerst de dure topmodellen die het eerst een grote update van het Android besturingssysteem krijgen. Maar inmiddels komt de update naar Android 5.0 Lollipop ook voor een aantal mid range en low end Galaxys op gang. Via Polen komen we te weten dat de Galaxy Core Prime ook haar dosis Lollipop krijgt.

samsung-galaxy-core-prime Samsung Galaxy Core Prime krijgt ook een scheut Android Lollipop

De Galaxy Core Prime is daarmee de betaalbaarste telefoon van Samsung die de update naar Android Lollipop krijgt – mogelijk samen met de Galaxy Ace 4, maar dat is nog niet zeker.

De update voor de Core Prime, met Android 5.0.2 en firmwareversie XXU1BOD9, is inmiddels van start in Polen, en Samsung kennende zal deze pas na een zekere testperiode uitgerold worden naar andere landen – waaronder Nederland. Wanneer dit precies zal gebeuren is zoals altijd niet bekend en lastig te voorspellen. Echter, dát de Lollipop update voor het toestel eraan komt staat dus vast.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee