Samsung UK klantenservice: Galaxy Ace 4 krijgt update naar Android 5.0 Lollipop

Hoewel in feite nog van de ‘oude’ generatie Galaxy smartphones – lees: voor de nieuwe A-serie Samsung’s midrange telefoonaanbod behoorlijk vernieuwde – is de Galaxy Ace 4 natuurlijk nog geen oud toestel. Helemaal onlogisch lijkt een toekomstige update naar Android 5.0 Lollipop dus niet, ware het niet dat het updatebeleid van menig Android telefoonbouwer voor dit type midrange toestellen niet altijd even voorspelbaar is. Toch lijkt Samsung’s Engelse klantenservice ervan overtuigd dat de update komt.

samsung-galaxy-ace-4-android-5-lollipop-update Samsung UK klantenservice: Galaxy Ace 4 krijgt update naar Android 5.0 Lollipop

Naar aanleiding van de vraag van een klant laat een medewerker van Samsung zelf weten dat de Galaxy Ace 4 intern op de lijst met toestellen staat waarvan de Lollipop update bevestigd is.

In principe lijkt dit dus allemaal klip en klaar. De enige slag om de arm houden we omdat Samsung’s nationale takken er de laatste tijd een handje van hebben nogal tegenstrijdige uitspraken te doen over aankomende updates.

Een antwoord op de vraag wanneer de Galaxy Ace 4 de update dan kan verwachten had de betreffende medewerker helaas niet.

(via)

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Praat mee