Galaxy Note 8.0 krijgt geen Lollipop update, aldus Samsung Gulf

“…unfortunately the device you have mentioned (i.e., Galaxy Note 8.0) won’t get the Lollipop update. Have a great day”

summy Galaxy Note 8.0 krijgt geen Lollipop update, aldus Samsung Gulf

Je leest het goed, de Samsung Galaxy Note 8.0 krijgt hoogstwaarschijnlijk geen Android Lollipop update. Het nieuws komt dit keer niet in de vorm van een Samsung Tweet of pers release, maar via Phonearena kwamen we de bovenstaande quote tegen die als reactie werd gegeven op een vraag via de officiële Samsung Gulf Facebook pagina.

Het is natuurlijk altijd even afwachten of oudere toestellen worden ge-upgrade met de nieuwste Android versies maar als we Samsung Gulf mogen geloven gaat dit bij de Note 8.0 niet gebeuren, in ieder geval niet in het Midden-Oosten.

Alle Note 8.0 eigenaren in Nederland hoeven echter niet (meteen) in paniek te raken. Het feit dat alle Note 8.0 toestellen in het midden-oosten waarschijnlijk geen Lollipop krijgen betekent niet dat ook de Europese varianten het moeten doen met Android KitKat. Hoewel Samsung nog niks officieel heeft laten weten bestaat de kans dat we in Nederland nog wel een Note 8.0 Lollipop update mogen verwachten. Tenslotte krijgt de Galaxy Note 2 ook geen Lollipop update in het Midden-Oosten, maar elders waarschijnlijk wel.

Helaas valt er nog niks te zeggen over wanneer we een potentiële Lollipop update kunnen verwachten, maar zodra we hier meer over weten lees je het natuurlijk hier.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee