Uitrol Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy A3 van start (in Rusland)

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Samsung – zoals verwacht – inderdaad bezig is met voorbereidingen om toestellen als de Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 te updaten naar Android 5.0 Lollipop. Voor de eerste is die update nu begonnen. In Rusland, om precies te zijn.

samsung-galaxy-a5-review-3 Uitrol Android 5.0 Lollipop update Samsung Galaxy A3 van start (in Rusland)

Daarmee is de Russische Galaxy A3 dus het eerste toestel in de A serie die de sprong naar de nieuwe versie van het Android besturingssysteem maakt. De update daar brengt Android versie 5.0.2 naar het goedkoopste A toestel.

Natuurlijk is Rusland geen Nederland, en het zal nog even duren voor we de Lollipop update ook in ons land op de A3 of A5 kunnen verwachten. Een inschatting hoe lang we hier moeten wachten wagen we ons op dit moment nog maar even niet aan. Maar in ieder geval weten we dat de update geen laboratoriumproject meer is, maar daadwerkelijk klaar voor gebruik.

(via)

Beste Galaxy A3 deals per provider

Praat mee