Samsung Galaxy S6 Edge wint GSMA award voor ‘best new handset’

Ieder jaar worden er  na het Mobile World Congress in Barcelona awards uitgedeeld. Want dat hoort nu eenmaal bij een dergelijke beurs, toch? Fijn voor Samsung is in ieder geval dat de Galaxy S6 Edge van alle nieuwe telefoons die de afgelopen week onthuld zijn de meeste indruk wist te maken.

samsung-galaxy-s6-edge-gsma-award-mwc Samsung Galaxy S6 Edge wint GSMA award voor 'best new handset'

De GSM Association, die het Mobile World Congress organiseert, deelt ieder jaar aan het einde hiervan een award uit voor Best new handset, tablet or device at MWC. Dit is dus tevens de eerste onderscheiding die Samsung in de prijzenkast van de Galaxy S6 Edge kan zetten. De awards worden uitgereikt op basis van meningen van experts, analisten, journalisten, en nog wat meer deskundigen op het terrein van mobiele apparaten.

Dat de Galaxy S6 Edge dankzij met name het opvallende beeldscherm veel mensen kan bekoren werd al eerder duidelijk. Hoe succesvol het toestel uiteindelijk zal zijn, moet natuurlijk nog blijken zodra hij echt in de winkels belandt – wat, als alles goed gaat – vanaf 10 april moet gaan gebeuren. Feit is, dat het een prijzige telefoon is, waardoor de verwachting is dat velen ‘m weliswaar mooi vinden, maar toch een tikje te duur. Dan is er altijd nog de ‘gewone’ Galaxy S6, die nagenoeg dezelfde mogelijkheden bevat. maar door zijn platte beeldscherm net een wat lager eye candy gehalte heeft.

(via)

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee