Handleiding Samsung Galaxy Tab S 10.5 met Android 5.0 Lollipop online

Nadat Samsung gisteren begon met de uitrol van Android 5.0 Lollipop naar de Galaxy Tab S 10.5 is nu ook de vernieuwde handleiding van de tablet online te vinden.

samsung-galaxy-tab-s-android-5-lollipop-handleiding-manual Handleiding Samsung Galaxy Tab S 10.5 met Android 5.0 Lollipop online

Bij een flinke update hoort een nieuwe handleiding. En dus is er nu alvast de Lollipop handleiding voor de Galaxy Tab S 10.5. Je weet wel, voor als je bijvoorbeeld alvast wilt weten hoe alles straks na de update – die nog niet in Nederland beschikbaar is – werkt.

Op dit moment is de handleiding al te vinden in het Engels voor de Tab S 10.5 WiFi (PDF) en voor de 4G versie (PDF), en in het Duits voor de Tab S 10.5 4G (PDF). Zodra er ook een Nederlandse versie beschikbaar is laten we het natuurlijk weten.

Mocht je interessante nieuwigheden tegenkomen bij het doorspitten van één van de documenten, laat het ons hieronder even weten!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Jan Tersteeg zegt

  Ik heb de TAB S 10.5 met G4 geudate maar nu heb ik problemen met opstarten.
  Eerst liep hij regelmatig vast, dan moest ik opnieuw opstarten.
  Nu is hij in het opstartscherm (de tekst Samsung en wat spikkel eromheen) blijven hangen.
  Het is onmogelijk hem uit te schakelen. Ik moet maar gewoon wachten tot de batterij op is….
  Wat is hier aan te doen?? Andere vorm van reset? Opnieuw installeren, hoe?

 2. jtersteeg zegt

  Na de update van mijn Galaxy TAB S 10.5 met G4 werd het systeem instabiel en moest ik regelmatig opnieuw opstarten. Nu is hij in het opstartscherm blijven hangen (de letters Samsung met wat spikkels eromheen).Ik kan dat niet resetten (voor zover ik weet).
  Hoe nu verder? Hij gaat pas uit als de batterij leeg is en dan?? Opnieuw installeren, hoe???

  Groeten,

  Jan

Praat mee