Samsung start uitrol Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Tab S 10.5 (in Frankrijk)

In Frankrijk is Samsung vandaag begonnen met de Android 5.0 Lollipop update voor de 10,5 inch versie van de Galaxy Tab S. Om precies te zijn komt Android versie 5.0.2 naar de WiFi versie van de tablet.

samsung-galaxy-tab-s-android-5-0-2-lollipop-preview-1024x768 Samsung start uitrol Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Tab S 10.5 (in Frankrijk)

Het lijkt erop dat eerdere berichten over een verwachte start van de Android Lollipop update voor de Galaxy Tab S – rond maart, april – juist waren. In Frankrijk is Android 5.0.2 beschikbaar voor de Galaxy Tab S 10.5 met WiFi verbinding.

Daarmee is natuurlijk nog niet gezegd dat de update de komende dagen op jouw Tab S zal landen. Wanneer de update beschikbaar zal zijn voor de andere Tab S varianten is niet bekend – wanneer Nederland aan de beurt komt evenmin. Maar het updateproces is in ieder geval start – zoveel is duidelijk.

Een vroege preview van Android Lollipop op de Tab S was eerder al HIER te zien.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee