Samsung twittert teaser video Galaxy S6

Via Twitter slingerde Samsung vandaag haar eerste echte teaser video voor de Galaxy S6 de wereld in. Kennelijk speelt de camera van het toestel een centrale rol.

samsung-galaxy-s6-teaser-1 Samsung twittert teaser video Galaxy S6

Met als onderschrift I am the Next Galaxy – de Galaxy S6, dus – zien we in ieder geval het licht aan het einde van de tunnel. Op het einde van de korte video komt de cameramodule van het toestel in beeld.

Mogelijk geeft het filmpje dus een soort voorproefje van waar de camera van de Galaxy S6 toe in staat is – goede beelden vastleggen, ook in donkere omstandigheden. Het sluit allemaal vrij goed aan op een artikel dat Samsung eerder deze week op haar eigen blog publiceerde, waarin wordt uitgelegd dat de camera van het toestel vooral intelligent zal zijn: het toestel regelt alles, en als gebruik(st)er hoef je alleen op de sluitertoets te drukken.

Grappig genoeg levert Samsung’s Duitse tak via Facebook nog een ludieke bijdrage aan het geruchtencircuit rond de Galaxy S6. We worden vooral wijzer dat Samsung Duitsland helemaal niks loslaat over het toestel. Echt niet. Absoluut niet, zelfs.

samsung-duitsland-galaxy-s6 Samsung twittert teaser video Galaxy S6

Op één maart zal Samsung de Galaxy S6 onthullen, tijdens haar eerste Unpacked evenement van het jaar. Als je graag een mailtje wilt ontvangen zodra het toestel in Nederland te koop is, kun je je inschrijven voor onze email notificatie:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee