Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi krijgt bescheiden update

Op de Samsung Galaxy Tab S 8.4 met WiFi verbinding rolt momenteel een nieuwe, bescheiden update binnen. Het gaat natuurlijk nog niet om de stap naar Android 5.0 voor het apparaat, maar om een tussentijdse ‘stabiliteitsupdate’.

samsung-galaxy-tab-s-update-februari-xxu1anl1 Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi krijgt bescheiden update

De update die momenteel beschikbaar is voor de Galaxy Tab S 8.4 met WiFi – de SM-T700, om precies te zijn – is ruim 114 MB groot, en beschikbaar via de tablet zelf.

Grote veranderingen of vernieuwingen hoef je met deze update niet te verwachten. Samsung zelf legt in haar omschrijving de nadruk vooral op ‘stabiliteitsverbeteringen van het apparaat, bug reparaties’ en ‘verdere prestatieverbeteringen’.

Als je nog geen updatemelding op jouw Tab S 8.4 WiFi kreeg kun je beschikbaarheid ook handmatig checken via de Instellingen, tab Algemeen, kopje Toestel-info, en dan de optie Software-update gevolgd door Nu bijwerken. De update zal vermoedelijk op korte termijn ook via Samsung Kies op de PC beschikbaar zijn.

(met dank aan Henk voor info en afbeeldingen!)

 

 

Galaxy deal tips

Praat mee