‘Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy Tab S in de maak’

Eerder al werd duidelijk dat Samsung’s meest recente tablets, de Galaxy Tab S modellen, pas later dit jaar een update gaan krijgen naar Android 5.0 Lollipop. Wel zijn de Zuid-Koreanen nu al bezig met de nieuwe software voor de met Super Amoled scherm uitgeruste Tabs.

samsung-galaxy-tab-s-amoled1 'Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy Tab S in de maak'

De insiders van Sammobile laten via Twitter weten dat Samsung op dit moment dus al werkt aan de ontwikkeling van de Lollipop update voor de Galaxy Tab S. Het updateproces zou mogelijk al vanaf maart of april van start kunnen gaan.

Dat wil niet zeggen dat hij al binnen één of twee maanden op de Nederlandse Tab S 8.4 of 10.5 zal arriveren. De start van het updateproces vindt normaal gesproken elder plaats, waarna we in ons land moeten wachten tot hij daadwerkelijk hier beschikbaar is. Het kan hier dus ook rustig later worden.

Maar tenminste is er een teken van leven van de grote, toekomstige update voor Samsung’s beste tablets. En met een beetje geluk duikt er voor die tijd al een uitgelekte firmware, of tenminste een preview, op, waardoor we alvast een beeld kunnen vormen van wat Android Lollipop zoal naar de Tab S brengt.

Galaxy deal tips

Praat mee