Samsung Galaxy S6 Edge nu ook op foto te zien

Nadat we gisteren al de Galaxy S6 in vol ornaat konden bewonderen, is dat toestel nu zij aan zij te zien naast de Galaxy S6 Edge, die daarmee dus ook zijn foto-debuut maakt.

wpid-1424930228586-1 Samsung Galaxy S6 Edge nu ook op foto te zien

De Galaxy S6 Edge heeft zoals verwacht er scherm dat niet ophoudt bij de rand, maar er een stukje omheen vouwt. Echter, op deze foto lijkt er geen sprake van een rand met aparte iconen, zoals dat op de Galaxy Note Edge wel het geval is.

Tevens biedt de bovenstaande foto een eerste blik op Samsung’s nieuwe TouchWiz interface. Hoewel deze minder bloatware zou bevatten, en veel sneller schijnt dan eerder versies, lijken de uiterlijke veranderingen – bijvoorbeeld ten opzichte van een Galaxy Note 4 met Android Lollipop – gering.

wpid-1424931964690-1 Samsung Galaxy S6 Edge nu ook op foto te zien

De achterzijden van beide Galaxy S6 modellen verschillen – logischerwijs – een stuk minder. De achterkant zelf zou van een glasachtig materiaal zijn gemaakt. Een microSD slot ontbreekt vooralsnog.

Hoewel het er alle schijn van heeft dat de nu uitgelekte foto’s een goed beeld geven van het design van de toestellen, lijken de gefotografeerde exemplaren uiteindelijk toch testtoestellen te zijn. Het kan dus, dat de uiteindelijke Galaxy S6 en S6 Edge – die Samsung komende zondag in Barcelona onthult – hier nog van afwijken.

(bron)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee