Samsung Galaxy Gear krijgt firmware update

Sinds gisteren is er een nieuwe firmware update beschikbaar voor de Galaxy Gear – Samsung’s O.G. smartwatch die zijn carrière ooit begon op het Android besturingssysteem, maar inmiddels net als zijn andere Gear broertjes en zusjes op het Tizen besturingssysteem draait.

samsung-galaxy-gear-firmware-update-feb-2015

 

Deze update voor de Galaxy Gear, met firmware XXUCOA2 aan boord, is ruim 3 MB groot, en brengt – aldus Samsung’s eigen omschrijving – ‘verbeterde gebruikersinterface en stabiliteit’. Met anderen woorden: zichtbare veranderingen zijn er niet.

Heb jij de update al uitgevoerd? Zoja, wat merk je ervan? Schroom niet, en deel hieronder jouw ervaringen!

(dank, Henk!)

Galaxy deal tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *