Samsung Galaxy Gear krijgt firmware update

Sinds gisteren is er een nieuwe firmware update beschikbaar voor de Galaxy Gear – Samsung’s O.G. smartwatch die zijn carrière ooit begon op het Android besturingssysteem, maar inmiddels net als zijn andere Gear broertjes en zusjes op het Tizen besturingssysteem draait.

samsung-galaxy-gear-firmware-update-feb-2015 Samsung Galaxy Gear krijgt firmware update

 

Deze update voor de Galaxy Gear, met firmware XXUCOA2 aan boord, is ruim 3 MB groot, en brengt – aldus Samsung’s eigen omschrijving – ‘verbeterde gebruikersinterface en stabiliteit’. Met anderen woorden: zichtbare veranderingen zijn er niet.

Heb jij de update al uitgevoerd? Zoja, wat merk je ervan? Schroom niet, en deel hieronder jouw ervaringen!

(dank, Henk!)

Galaxy deal tips

Praat mee