‘Nieuwe Galaxy tablets krijgen 4:3 beeldverhouding’

Een tijdje geleden al kon je lezen over nieuwe Galaxy Tab en Note tablets, die Samsung later dit jaar zal lanceren. En hoewel Samsung’s tablets tot nu toe stug een beeldverhouding hadden van 16:9, komt daar dit jaar mogelijk verandering in.

nieuwe-galax-tab-beeldverhouding 'Nieuwe Galaxy tablets krijgen 4:3 beeldverhouding'

Volgens Sammobile is de kans aanwezig dat Samsung’s nieuwe tablets – modelcodes SM-T35x, SM-T55x, SM-P35x en SM-P55x – een scherm krijgen met een beeldverhouding van 4:3. Onlangs al lanceerden Google en HTC de Nexus 9 tablet, met Android 5.0 Lollipop, en – jawel! – een 4:3 beeldverhouding.

Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat Samsung’s volgende tablet generatie inderdaad een dergelijk beeld krijgt – wijzelf hopen zelf stiekem van niet. De ontwikkeling van de genoemde tabletmodellen bevindt zich nog in een vroeg stadium, dus er kan nog veel veranderen voordat ze in de winkels liggen.

Galaxy deal tips

Praat mee