Nieuwe Samsung Galaxy Note en Tab tablets in de maak

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Samsung de laatste Note tablet – de NotePRO 12.2 – onthulde. Inmiddels zijn er nieuwe tablets met S Pen stylus in ontwikkeling, evenals een paar nieuwe Galaxy Tab modellen zonder stylus.

samsung-galaxy-notepro-12-2-pers-1 Nieuwe Samsung Galaxy Note en Tab tablets in de maak

Volgens Sammobile werkt Samsung op dit moment aan de opvolgers van de 7.0 of 8.0 en 10.1 inch modellen van de Galaxy Tab 4, én aan twee nieuwe Galaxy Note tablets.

Bij deze laatste valt vooral op dat de nieuwe tablets een modelcode hebben die lager is dan die van de bestaande Galaxy Note 10.1 en NotePRO 12.2. Mogelijk gaat het hier dus om goedkopere Note tablets, met in ieder geval een kleiner model – bijvoorbeeld een langverwachte opvolger van de Galaxy Note 8.0.

Hoever de ontwikkeling van de nieuwe tablets is, valt moeilijk te zeggen. Sammobile gokt op een introductie en/of release in het tweede of derde kwartaal van dit jaar. De verwachting is dat deze tablets dus in ieder geval standaard geleverd zullen gaan worden met Android 5.0 Lollipop aan boord.

Galaxy deal tips

Praat mee