Samsung Galaxy S6 duikt op in benchmark, laat specs achter

Een opgedoken schermafbeelding van de AnTuTu benchmark test, zou de technische specificaties van een Samsung Galaxy S6 variant tonen.

samsung-galaxy-s6-specs-antutu-1 Samsung Galaxy S6 duikt op in benchmark, laat specs achter

Volgens de getoonde informatie, is de Galaxy S6 uitgerust met een 5,5 inch QHD scherm met 2560 bij 1440 pixels. In het bewuste model – de SM-G925F – zou Samsung’s eigen 64 bit octacore Exynos 7420 processor dienst doen, terwijl een 20 megapixel camera de kiekjes maakt. Aan de voorzijde bevindt zich dezelfde 5 megapixel camera die Samsung recent in meer toestellen is gaan gebruiken. Uiteraard zien we een werkgeheugen van 3 GB, en 32 GB interne opslagcapaciteit, en Android 5.0 als weinig verrassend besturingssysteem.

samsung-galaxy-s6-specs-antutu Samsung Galaxy S6 duikt op in benchmark, laat specs achter

Al met al zijn dit precies het soort specificaties voor de Galaxy S6 die je met wat logica ook kunt verzinnen – mogelijk op het scherm van 5,5 inch na, wat ons wat groot lijkt. Ze kunnen dus prima blijken te kloppen. Of daarmee gezegd is dat de hier getoonde AnTuTu afbeelding legit is, is een tweede. Tot er meer, en verifieerbare informatie opduikt, blijft het afwachten.

(via 1, 2)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee