Samsung Galaxy Note Edge nu leverbaar in Nederland (update: nu ook met abo)

Na een lange periode van twijfel, bleek uiteindelijk dat Samsung de Galaxy Note Edge toch in ons land gaat verkopen. En inmiddels is het zover: het toestel is nú op voorraad. Althans, bij Samsung zelf.

samsung-galaxy-note-edge-kopen-nederland Samsung Galaxy Note Edge nu leverbaar in Nederland (update: nu ook met abo)

In Samsung’s eigen E-store is de Galaxy Note Edge in het zwart verkrijgbaar, en wel per direct. Het toestel, dat € 849,- euro kost zonder abonnement, is de eerste met Samsung’s nieuwe edge scherm – een scherm dat over de rechter rand doorloopt.

Verder is de Note Edge op veel vlakken vergelijkbaar met de Galaxy Note 4, met onder meer een 16 megapixel camera met OIS, een groot Super Amoled scherm met 2560 bij 1440 pixels, de vernieuwde S Pen stylus én alle features die ook de Note 4 uniek maken.

Je vindt het toestel in de E-store HIER. Als je ‘m graag in combinatie met een abonnement aanschaft kun je binnenkort (update) nú terecht bij GSMWijzer (HIER) en StudentMobiel (HIER). Bij CoolBlue wordt het toestel volgende week verwacht (zie HIER).

Wel is het zo, dat de Note Edge hier slechts in een beperkte oplage leverbaar is. Wacht dus niet te lang met de aanschaf – je loop het risico dat het toestel, indien eenmaal uitverkocht, niet opnieuw leverbaar zal zijn. Aan de andere kant: met deze hoge prijs zal het geen massa-smartphone blijken.

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee