Samsung Galaxy Note 4 tip: snel wisselen tussen tabs in je browser

Wisselen tussen verschillende openstaande tabs in je browser kun je op een Samsung smartphone natuurlijk doen via het daarvoor bestemde icoontje in de werkbalk van de browser. Op de Galaxy Note 4 kan dit eenvoudiger.

samsung-galaxy-note-4-tip-browser-tabs-wisselen-vegen Samsung Galaxy Note 4 tip: snel wisselen tussen tabs in je browser

De bovenstaande foto zegt het in feite al: je kunt in de standaard browser – Internet – van de Galaxy Note 4 simpel heen en weer vegen tussen openstaande tabs. Je moet dit dan wel over de werkbalk – die balk waarin onder andere het adres van de internetpagina te zien is – doen.

samsung-galaxy-note-4-tip-browser-tabs-wisselen-vegen-2 Samsung Galaxy Note 4 tip: snel wisselen tussen tabs in je browser

Helaas is het geen ‘eindeloos’ systeem: je kunt niet van je laatste tab direct terug naar de eerste. Maar voor het snel heen en weer wisselen tussen twee tabs werkt het goed – al kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om de twee pagina’s weer te geven in twee Multiwindow venster onder of naast elkaar.

Dezelfde truc werkt natuurlijk ook op andere toestellen dan de Galaxy Note 4 als je bijvoorbeeld de Chrome browser van Google zelf gebruikt. Maar Samsung’s eigen browser kent dit trucje pas sinds kort.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee