Kleine update voor de Samsung Galaxy Note 4 in Nederland

De Samsung Galaxy Note 4 krijgt vandaag een update in Nederland. Het gaat helaas nog niet om de aanstaande update naar Android 5.0, maar om een bescheiden stabiliteitsupdate voor het toestel.

samsung-galaxy-note-4-update-december Kleine update voor de Samsung Galaxy Note 4 in Nederland

De update van vandaag is bestemd voor de unbranded Galaxy Note 4, heeft firmware versienummer XXU1ANK4, en is dus dezelfde die enige weken terug al in Duitsland werd aangeboden.

Installatie van de update houdt je Galaxy Note 4 nog gewoon op Android versie 4.4.4 – Android 5.0 Lollipop komt waarschijnlijk pas vanaf januari – en brengt weinig zichtbare veranderingen. Wel zorgt deze update, aldus Samsung’s omschrijving, voor verbeterde stabiliteit, prestaties, én features.

Je kunt de update installeren via jouw Note 4 zelf, en op korte termijn natuurlijk met Samsung Kies via de PC. Heb jij deze update al geïnstalleerd? Ben jij ook zichtbare veranderingen tegengekomen?

(afb.: dank, Henk!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. oscar zegt

  Enigste wat mij tot nu toe is opgevallen is dat het geluid bij het tiepen anders is. Tenzij ik dat nog nooit opgemerkt had maar ik denk dat het wel is veranderd.
  En als je een wekker zet bij de standaard klok app dan was het voorheen dat die meteen het instelde voor “elke week herhalen” nu is dat vinkje daar weg en heb je niet elke week die wekker. Anders moest ik die steeds uitzetten 😛

 2. Marcvs zegt

  Mooi!! Wanneer je mappen aanmaakt in de app drawer om je apps te sorteren, staan de apps na een herstart van de Note4 nog steeds in deze mappen. Voor de update (toevallig vanmiddag nog geprobeerd) stond 2/3 van de apps na een herstart weer los in de app drawer.

 3. hoeha zegt

  Het geluid is idd veranderd. Moest er ff aan wennen. Maar vind het nu aangenaam en ben het gewend nu 🙂

  Ik ad deze update al (duitse versie). Ik ben blij dat mijn note 4 root acces heeft. Heerlijk al die bloatware weg. Draait een stuk sneller. Wat een troep zit er op een samsung note 4. Zeker wanneer je root, zie je programmas die niet met het oog waarneembaar zijn zonder root acces. 90 apps verwijderd. Draait als een zonnetje zonder errors of crashes. 100% top conditie. Zelf apps geselecteerd die nutteloos zijn voor mij.

  Peace out!

Praat mee