Ja hoor, ook de Galaxy Note 4 heeft Gorilla Glass 4

Welkom terug van de vakantie, PR afdeling van glasmaker Corning. Was de vakantie leuk? Een paar maanden er tussenuit is natuurlijk wel zo relaxed, het zij jullie gegund. Maar vort! Nu aan de slag, en snel de maandenlang opgestapelde persberichten de deur uit. Oké? Oké dan.

samsung-galaxy-note-4-gorilla-glass-4 Ja hoor, ook de Galaxy Note 4 heeft Gorilla Glass 4

En zo komen we alsnog te weten wat we gisteren al zelf hadden geconcludeerd: de Galaxy Note 4 deelt de primeur van de Galaxy Alpha, en is dus voorzien van Corning’s allernieuwste, vierde generatie Gorilla Glass, dat uiteraard weer beter, sterker, en taaier is dan eerdere glasvarianten.

Het gekke aan het hele verhaal is, dat Gorilla Glass 4 pas begin november opdook, toen er het genoemd werd tussen de uitgelekte technische specificaties van een nog onbekende Microsoft smartphone. Her en der werd dit zelfs afgedaan als een typefoutje. En nu blijkt dus dat Gorilla Glass 4 al voor die tijd in gebruik was, en wel op een aantal geliefde Samsung toestellen.

Nu is het gebruik van een nieuwe generatie Gorilla Glass natuurlijk niet noodzakelijk één van de belangrijkste USP’s van de Galaxy Note 4, noch van de Galaxy Alpha. En dus snappen we best dat dit niet hoog stond op de prioriteitenlijst van Samsung’s PR afdeling. Dat Corning zelf nu nog eens aan komt zetten met dit soort nieuwtjes is dan weer wel opvallend.

Een filmpje over Gorilla Glass 4 kon je gisteren al bekijken.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee