Frame van nieuw Samsung toestel gelekt

Samsung heeft heel wat voor ons in petto voor 2015, waaronder de befaamde Galaxy S6, wellicht een nieuwe Note en de zogenaamde SM-G430. Over deze laatste hebben we de afgelopen dagen al wat meer nieuws gehoord.

Het zou gaan om een relatief high-end toestel met een 5.5 inch Full HD (1920 x 1080 pixels) display en een heuse 2,5 GHz processor van een nog onbekende fabrikant. De kans is groot dat we hier te maken hebben met een Snapdragon 801 aangezien deze het afgelopen jaar ontezettend populair is onder de high-end toestellen van verschillende fabrikanten. Dit, en het feit dat de Snapdragon 801 en de onbekende processor beide op 2,5 GHz draaien.

754b68241514dc37 Frame van nieuw Samsung toestel gelekt

Naast deze leuke specs heeft sammobile nu ook een gelekte afbeelding weten te bemachtigen van een ‘onbekend’ toestel wat hoogstwaarschijnlijk de SM-G430 gaat worden. De reden hiervoor is dat een foto van de S6 op dit moment van het jaar extreem onwaarschijnlijk is en de SM-G430 eigenlijk het enige toestel is wat qua afmetingen correspondeert met het frame op de foto.

Zodra we meer info hebben over het nieuwe toestel lees je het natuurlijk hier!

(dank aan: sammobile)

Galaxy deal tips

Praat mee