Import database verraadt mogelijk nieuwe Samsung modelcodes: SM-J, SM-S

Het gerucht dat Samsung naast de nieuwe Galaxy A3 en Galaxy A5 – de A serie, dus – nóg een toestellijn zal lanceren is pas een paar dagen oud. Maar er doken in de Indiase importdatabase Zauba inmiddels twee tot nu toe onbekende modelcodes op: SM-J100. en een SM-S902.

samsung-sm-j100f-sm-s902l-zauba Import database verraadt mogelijk nieuwe Samsung modelcodes: SM-J, SM-S

Beide modelcodes bevatten een letter die Samsung tot nu toe niet gebruikt: J en S. Of één van deze een eerste glimp van de tot nu toe onbekende, nieuwe smartphone serie valt natuurlijk niet te zeggen op dit moment.

In ieder geval is de SM-J100F een toestel met de Europese markt als eindbestemming – mogelijk Samsung Galaxy J1 geheten. Een schermdiagonaal van 4,5 inch vertelt ons niet zoveel, alleen de waardeindicatie van Zauba – die je op z’n best als nattevingerwerk kunt bestempelen – laat zien dat het hier om een low end toestel gaat, dat mogelijk op een later tijdstip vergezeld zou kunnen gaan van een SM-J300, 500 etc.

Over de SM-S902L valt nog minder te zeggen, behalve dat het toestel eenzelfde schermgrootte heeft als de Galaxy S5, én dezelfde waardeindicatie die Samsung momenteel voor deze laatste gebruikt. Mogelijk gaat het hier dus in feite om een S5 variant – maar waarom dan de andere modelcode?

Erg duidelijk is het allemaal niet – maar in ieder geval zijn er wat kandidaten voor de nieuwe productserie.

 

Beste Galaxy J1 deals per provider

Praat mee