‘Samsung Galaxy Note 4 al 4,5 miljoen keer verkocht’

Hoewel de Samsung Galaxy Note 4 pas amper op de markt is, werd het toestel al zo’n viereneenhalf miljoen keer verkocht.

samsung-galaxy-note-4-gc-2 'Samsung Galaxy Note 4 al 4,5 miljoen keer verkocht'

Ondanks berichten over Samsung’s onder druk staande winsten, lijkt de Galaxy Note 4 een prima start te hebben gemaakt. Volgens berichten in de Zuid-Koreaanse media is het toestel inmiddels viereneenhalf miljoen keer verkocht. Inmiddels is de Note 4 al ongeveer een maand te koop – tenminste, in een aantal Zuid-Oost Aziatische landen.

De Galaxy Note 3 ging in de eerste maand overigens zelfs vijf miljoen keer over de toonbank, maar dat toestel was zo’n beetje overal tegelijk verkrijgbaar. De Galaxy Note 4 was de eerste weken slechts in een zeer beperkt aantal landen te koop, en ook nu het toestel in veel meer landen officieel verkrijgbaar is zijn er lang niet genoeg exemplaren beschikbaar om aan de vraag te voldoen.

Op dit moment lijkt het er in ieder geval op dat de beperkte beschikbaarheid van de Note 4 nog een week of twee kan duren. Daarna zal het toestel – zo de verwachting – eindelijk echt normaal leverbaar zijn. Voor een overzicht wanneer het toestel waar beschikbaar is check je onze Galaxy Note 4 kopen pagina.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee