Unbranded Samsung Galaxy Ace 3 krijgt nieuwe update

Min of meer tegelijk met de nieuwe Galaxy Ace 4 krijgt ook de Galaxy Ace 3 een bescheiden firmware update in Nederland.

samsung-galaxy-ace-3-zijkant Unbranded Samsung Galaxy Ace 3 krijgt nieuwe update

De update voor de Galaxy Ace 3 brengt geen nieuwe versie van het Android besturingssysteem met zich mee. Deze blijft dan ook bij Android versie 4.2.2. Wel worden er wat niet direct zichtbare verbeteringen doorgevoerd in het toestel.

Je kunt de update via de Galaxy Ace 3 zelf installeren, of daar Samsung’s Kies programma op de PC voor gebruiken.

Stiekem zijn we dan toch wel weer benieuwd of Samsung nog van plan is de Ace 3 van een update naar Android 4.3 of – logischer, eigenlijk – Android 4.4 KitKat te voorzien. Geruchten dat dit mogelijkerwijs zou gaan gebeuren dateren alweer van eind vorig jaar, en werden nooit gevolgd door enige bevestiging.

Heb jij deze update, met firmwareversie XXUANG1, al op jouw Ace 3 geinstalleed? Kom jij veranderingen, danwel vernieuwingen tegen?

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Eric zegt

  Via SamMobile heb ik de nieuwste firmware op de Ace 3 gezet. Ik merk weinig, wat me eerlijk gezegd het meest stoort is dat Samsung die irritante fout in Wifi-direct gewoon laat zitten. Op xda is er ook al van alles over gezegd en ik merk het heel duidelijk.
  Je moet Wifi-direct steeds handmatig uit zetten anders heeft de gsm moeite met het ontvangen en de snelheid. En wat doet hij dan… Hij zet je terug naar 3g of 4g. Hop, daar gaan je mb’s van je abonnement.
  Ik snap het niet, zelfs de goedkope Trend Lite van de kinderen heeft dat probleem niet.
  Dus wanneer gaat Samsung dit eens serieus nemen… Slechte wifi is een basisonderdeel.

  • Erik Keizer zegt

   Die irritante fout is bij mij niet meer aanwezig als ik het toestel factory reset en daarna met Kies een restore backup doe (mits ik daarna nooit meer iets stream via wifi-direct naar bijv. een audioset of tv)
   Ben met het toestel al twee keer terug geweest naar Samsung, en daar zeggen ze dat het toestel goed is. Winkelpersoneel van Samsung amersfoort heb ik het nu twee keer gedemonstreerd m.b.v. hun tv, en nu zeggen ze dat ik er maar mee moet leven.

   • Eric zegt

    Dank voor je reactie.
    Erg leuk, een factory reset. Ik heb al diverse firmwares er op gehad maar als een reset de enige optie is dan heb ik nog lekker flink wat te doen vanavond…

Praat mee