Samsung Galaxy S5 tip: Slim melden

Zou het niet handig zijn als jouw Samsung Galaxy S5 zou trillen zodra je het toestel oppakt, om aan te geven dat je iets – oproepen, emails, SMSjes, etc. – gemist hebt? Jawel toch? Check dan Slim melden.

samsung-galaxy-s5-tip-slim-melden Samsung Galaxy S5 tip: Slim melden

Het zal vaker gebeuren. Jouw telefoon – Galaxy S5, bijvoorbeeld, maar deze functie zit ook op andere Galaxy smartphones – ligt moederziel alleen op tafel, omdat jij druk bent met andere dingen. Misschien ben je niet eens in de buurt. Maar als je klaar bent, wil je natuurlijk wél even checken of je nog een oproep of bericht gemist hebt. Je kunt natuurlijk kijken, maar je kunt dus ook de functie Slim melden aanzetten. Zodra het toestel merkt dat je ‘m oppakt trilt hij als je inderdaad iets gemist hebt. Je hoeft dan niet eens te kijken – je voelt het direct.

samsung-galaxy-s5-tip-slim-melden-melding-oppakken-trillen Samsung Galaxy S5 tip: Slim melden

Aanzetten van Slim melden op je Galaxy S5 is uiteraard simpel. Op andere toestellen kan het net iets anders werken, omdat eerdere modellen nog niet dezelfde versie van de TouchWiz interface hebben. In ieder geval vind je Slim melden in het Instellingen menu onder het kopje Bewegingen en gebaren (1). Kies vervolgens Slim melden (2), en zet de functie aan (3). Je krijgt er nog een korte animatie bij, die uitlegt hoe het allemaal werkt.

 

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Silke zegt

    Ik heb mijn samsung s5 nu 3 dagen, de eerste dag na het installeren werkte de slim melden functie wel. En trilde mijn gsm ook als ik een melding had en ik pakte hem op. Maar in de loop van de eerste dag heb ik mijn gsm enkel op trillen gezet en sindsdien werkt het slim melden niet meer.
    Enige verklaring hiervoor ?
    Grts.

Praat mee