Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto’s

De Samsung Galaxy Note 4 is de eerste Galaxy – als we alle ‘Zoom’ varianten even niet tellen – met een camera met optische beeldstabilisatie (OIS). Samen met de 16 megapixel sensor levert dit in theorie erg mooie kiekjes op. Nu is het nog wat vroeg om iets zinnigs te zeggen over de daadwerkelijke kwaliteit van de camera, maar foto’s gemaakt met een ‘vroege’ Galaxy Note 4 – met vermoedelijke nog niet definitieve software – geven alvast een eerste indruk.

samsung-galaxy-note-4-camera-ois-stabilisatie Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

De onderstaande foto’s werden met een Galaxy Note 4 gemaakt op en om een persevenement in de VS. In principe zijn er genoeg van zulke foto’s te vinden, maar de maker van deze plaatjes naam ook een loopje met het toestel door de buitenwereld, waardoor we een wat gevarieerdere indruk krijgen. Boven zie je telkens de complete foto (maar om onze servers te sparen niet op de 16MP resolutie), met daaronder een volledige 1:1 crop eruit.

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-2 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-2-crop Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

Zoals gezegd: deze foto’s zijn naar alle waarschijnlijkheid niet genomen met een Note 4 met de uiteindelijke software die straks bij release op het toestel is geïnstalleerd. De kans is dus aanwezig dat er nog het één en ander geoptimaliseerd wordt. Maar op het oog zien de plaatjes er erg goed uit – onder meer de belichting lijkt goed in orde, en op sommige foto’s is goed te zien hoeveel detail er mede door de beeldstabilisatie te zien is.

Wil je méér voorbeeldfoto’s, en deze allemaal op de volledige resolutie bekijken? Check dan Des Smith’s complete fotoalbum HIER.

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-3 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-3-crop1 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-4 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-4-crop1 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-1-1024x575 Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

samsung-galaxy-note-4-camera-sample-1-crop Samsung Galaxy Note 4: eerste voorbeeld foto's

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee