Gear VR foto’s uitgelekt – wordt dit Samsung’s Virtual Reality headset?

De Gear VR wordt Samsung’s eerste Virtual Reality headset en moet het Koreaanse antwoord (in samenwerking met Oculus – inderdaad, de maker van de bekende Oculus Rift) zijn op Sony’s Project Morpheus. Er zijn de laatste tijd hier en daar wat geruchten opgedoken omtrent de Gear VR, maar deze keer lijkt het erop alsof de jongens en meiden van Sammobile iets concreter beeldmateriaal te pakken hebben.

Samsung-Gear-VR-Production-Unit-2-575x1024 Gear VR foto's uitgelekt - wordt dit Samsung's Virtual Reality headset?Samsung-Gear-VR-Production-Unit-575x1024 Gear VR foto's uitgelekt - wordt dit Samsung's Virtual Reality headset?Samsung-Gear-VR-SM-R320-Production-Unit-Certification Gear VR foto's uitgelekt - wordt dit Samsung's Virtual Reality headset?

In het RRA certificaat zien we model nummer SM-R320 terugkomen en wat betreft de hardware kunnen we een full HD OLED display verwachten en volledige compatibiliteit met de Galaxy smartphones. Wat deze connectie met de Galaxy smartphones precies in gaat houden weten we niet, maar met een beetje geluk krijgen we meer te zien (en te horen) tijdens de IFA 2014 samen met de onthulling van de Galaxy Note 4.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee