Surfen met je Galaxy S5: Samsung en de ASP

Samsung’s PR afdeling blijft verrassen. Soms, tenminste. De ene keer rolt er een lange neus naar Apple uit de creatieve koker, maar daarnaast kunnen ze ook gewoon erg mooie filmpjes maken. Dit was dan ook de insteek bij de video over Samsung’s samenwerking met de Association of Professional Surfers, waarin de Galaxy S5 slechts een bescheiden – maar, zo hoopt Samsung, effectieve – rol speelt.

samsung-galax-s5-asp-surfen Surfen met je Galaxy S5: Samsung en de ASP

Om precies te zijn is Samsung een tijdje terug al sponsor geworden van deze club van professionele surfers, met dit nieuwe korte filmpje als resultaat. En hij mag er wat ons betreft wel wezen. We krijgen een blik diep in de surfwereld, van beginners tot professionals, begeleid door een mooi uitgevoerde cover van David Bowie’s Absolute Beginners.

En ja, als je je smartphone dan toch op het natte strand wilt laten rondslingeren is de Galaxy S5 inderdaad geen slechte keuze.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee