Is dít dan de Samsung Galaxy F?

Ow, hoeveel foto’s en afbeeldingen van onbekende toestellen zagen we de laatste maanden al voorbij komen, vergezeld van de boodschap dat het misschien de Samsung Galaxy F is? Genoeg, en hier is er opnieuw eentje. Hoe geloofwaardig is deze?

wpid-samsung-galaxy-f-hoek Is dít dan de Samsung Galaxy F?

Op de foto, opgeduikeld door GSMArena, zien we eigenlijk maar één hoek van de vermeende Galaxy F. Hieruit valt in ieder geval op te maken dat we het toestel in deze vorm nog niet eerder zagen, met de schuin afgewerkte metalen rand.

De rand langs het scherm, de bezel, is dunner dan die van de Galaxy S5. Ook lijkt de body zelf behoorlijk slank te zijn.

Saillant detail is overigens dat déze Galaxy F weliswaar een metalen rand heeft, maar nog steeds een verwisselbare kunststof achterklep – aldus de bron van het kiekje.

Hoe interessant dit allemaal ook klinkt, ook deze foto van een mogelijke Galaxy F kun je beter met een paar korrels zout consumeren. Er valt niks te controleren, en zolang er geen foto’s zijn waarop méér te zien is van het toestel, kan dit hoekje bij wijze van spreke ook een fijn stukje huisvlijt van een handige hobbyist zijn. Dit hoeft niet – maar een slag om de arm is voor nu wel zo veilig.

Dat neemt niet weg dat we stiekem wel degelijk hopen dat Samsung binnen afzienbare termijn inderdaad een Galaxy F zal introduceren – natuurlijk met QHD Super Amoled scherm en een Snapdragon 805 processor. Wijzelf houden in ieder geval met een schuin oog 25 september in de gaten, als mogelijke lanceerdatum

Galaxy deal tips

Praat mee