iPhone gebruikers hoeven niet te wachten op een groter scherm – Galaxy S5 commercial

Apple beweerde jarenlang dat het 3.5 inch beeldscherm van de oudere iPhone鈥檚 de perfecte grootte had en aan alle wensen van een smartphone gebruiker kon voldoen. Het feit dat de Amerikanen bij de iPhone 5 hebben gekozen voor een 4-inch display laat zien dat wensen van de smartphone gebruiker toch enigszins zijn veranderd in de loop van de tijd.

Geruchten gaan nu de ronde dat Apple voor de volgende generatie iPhone鈥檚 weer over gaat stappen naar een nog groter beeldscherm (4.7 inch). Als het aan Samsung ligt hoeven huidige iPhone gebruikers helemaal niet te wachten als ze een groter beeldscherm willen, het beste van het beste op het gebied van smartphones (a.k.a. Galaxy S5) ligt namelijk al een hele tijd voor hun neus.

Inderdaad, we hebben hier weer eens te maken met een typisch Amerikaanse commercial die een korte maar krachtige boodschap over weet te brengen met een flinke knip oog naar Apple toe: Als je een grotere smartphone wilt dan dump je die oude iPhone maar en koop je gelijk een Galaxy S5!

Zijn we het hier mee eens? 馃槈

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee