Samsung Galaxy F opnieuw te zien in persafbeelding

En daar was hij weer, de illustere Samsung Galaxy F. Precies dezelfde uitvoering die we onlangs al voorbij zagen komen, maar dit keer frontaal van voren. Met dat goudkleurige randje, of Glowing Gold, zou deze versie schijnt te heten.

wpid-2014-06-27-22.39.37.png Samsung Galaxy F opnieuw te zien in persafbeelding

Ook dit keer toont het scherm van deze Galaxy F die vreemde, tot 2018 niet-bestaande datum: woensdag 12 september. Normaal gesproken zou hier een datum te zien moeten zijn waarop Samsung het toestel presenteert, maar dat is dus niet het geval. Tot nu toe reden om aan de geloofwaardigheid van de afbeeldingen te twijfelen.

Er schijnen er in ieder geval heel wat afbeeldingen van het toestel te zijn, anders bleef meneer Blass ze niet de wereld in sturen. Of dit het allemaal geloofwaardig maakt? Misschien – maar overtuigend is het allemaal nog niet.

Aan de andere kant: als het toestel dat een tijdje terug al in levenden lijve te zien was deze zelfde Galaxy F is, vallen er toch wel wat puzzelstukje op zijn plaats.

Weet je wat? Korreltje zout! Of drie…

Galaxy deal tips

Praat mee