Is dit nu wel of niet de Samsung Galaxy F?

Nu wel duidelijk is dat de vermeende Galaxy S5 ‘Prime’ níet de telefoon is waar we in Nederland op kunnen gaan zitten wachten, komt het toestel met de naam Galaxy F meer en meer in beeld. Letterlijk, want hij duikt steeds vaker op in verschillende zogeheten persrenders. Maar… wat moeten we daar nu mee?

samsung-galaxy-f-goud Is dit nu wel of niet de Samsung Galaxy F?

Voor het eerst zagen we de bovenstaande versie van de Samsung Galaxy F begin juni. Toen viel op het beeldscherm nog de datum 24 februari te lezen – inderdaad, toen de ‘gewone’ Galaxy S5 werd onthuld – en dus concludeerden wij dat de afbeelding waarschijnlijk dus nep is.

Hetzelfde toestel blijft echter maar opduiken, in verschillende kleuren zelfs, vanuit verschillende perspectieven, en met een nieuwe datum op het display: 12 september. Woensdag, 12 september, om precies te zijn.

samsung-galaxy-f-goud-2 Is dit nu wel of niet de Samsung Galaxy F?

Normaal gesproken toont Samsung op het scherm van toestellen op persafbeeldingen de datum van de onthulling, en dus lijkt woensdag 12 september logischerwijs de datum waarop we kennis kunnen gaan maken met de Galaxy F. Helaas is de eerstvolgende woensdag 12 september in 2018. Hier gaat dus iets mis.

samsung-galaxy-f-metallic1 Is dit nu wel of niet de Samsung Galaxy F?

Nog steeds lijkt dit voldoende reden om aan te nemen dat de afbeeldingen zeker niet uit de keuken van Samsung’s persafdeling komen – en dus mogelijk gewoon nep zijn. Maar waarom blijft hij dan maar opduiken, zoals HIER, HIER, of HIER?

Wie het weet mag het zeggen…

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee