Europese Samsung Galaxy Note 3 krijgt ook Kids Mode, Download Booster

Het liet zich wel een beetje raden, maar bevestiging is altijd prettig: ja, de Samsung Galaxy Note 3 krijgt ook hier nieuwe features. Om precies te zijn de Kids ModeDownload Booster en Knox versie 2.0.

samsung-galaxy-note-3-update-xxufnf4-kids-mode-download-booster Europese Samsung Galaxy Note 3 krijgt ook Kids Mode, Download Booster

Begin juni kregen Amerikaanse Galaxy Note 3 bezit(st)ers al een update die Kids Mode en Download Booster – oorspronkelijk snufjes van de Galaxy S5 – naar hun toestel bracht. Vandaag begint dezelfde update binnen te druppelen bij gebruik(st)ers in Engeland.

En dus is het slechts een kwestie van tijd voor we ook in Nederland deze nieuwe update – met firmwareversie XXUFNF4 – op de Galaxy Note 3 kunnen installeren. Zoals gebruikelijk is het onmogelijk te voorspellen wanneer de update in ons land zal arriveren, maar hij is op weg, zoveel is duidelijk.

Kids Mode – in ons land Kids Stand geheten – is een speciale modus waarin je je kroost veilig met jouw dure smartphone kunt laten spelen. Oké, er verschijnen geen dikke rubberen randen om het toestel, maar in ieder geval kunnen ze in deze stand niet bij al jouw belangrijke data en functies. Tevens biedt deze stand games en apps die juist geschikt zijn voor de kleintjes onder ons.

Download Booster biedt de mogelijkheid om grote bestanden tegelijkertijd via WiFi én mobiel internet te downloaden. Met name gebruik(st)ers met een 4G verbinding kunnen hierdoor flink wat tijd besparen.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Marlon Isenia zegt

    Ik zie graag de update verschijnen van de ultra spaarstand die ook in de S5 te vinden is. Met deze update kan je telefoon zeer langer mee met de batterij

Praat mee