Voor het weekend: Samsung Galaxy S5 besteltips

Op de valreep voor het weekend willen we nog even een paar besteltips meegeven voor de Samsung Galaxy S5 – je weet wel, voor als je nú op zoek bent!

samsung-galaxy-s5-gc-5 Voor het weekend: Samsung Galaxy S5 besteltips

Ruime bundels, goede prijs: Een Galaxy S5 voor € 69,- bij een Tele2 abonnement van € 38,- per maand, inclusief 300 minuten en SMSjes, én een ruime databundel van 1500 MB. Je vindt deze aanbieding bij StudentMobiel HIER.

Goedkoop met 4G internet: Een Galaxy S5 voor € 23,- bij een T-Mobile abonnement van € 39,- per maand, inclusief 90 minuten, een onbeperkt aantal SMSjes, en een databundel van 1000 MB. In de Randstad biedt T-Mobile op veel plaatsen al 4G internet (kijk HIER voor het gebied). Je vindt deze aanbieding bij GSMWijzer HIER.

Overal 4G: KPN’s netwerk biedt inmiddels overal in ons land 4G internet. Woon je dus niet in het hartje van de Randstad, maar wil je wel mee in de vaart der volkeren, mét Galaxy S5, check dan bijvoorbeeld KPN’s Instap abonnement. Een Galaxy S5 voor € 69,-, en onbeperkt bellen en SMSsen, en 500 MB 4G databundel voor € 45,- per maand: je vindt het HIER.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee