Samsung Galaxy S5 Google Play Edition duikt alvast (kort) op

Je kon natuurlijk al raden dat hij eraan kwam: een Google Play Edition van de Samsung Galaxy S5 – een toestelversie dus, zonder Samsung’s eigen TouchWiz interface, en mét een ‘pure’ versie van het Android besturingssysteem. En eventjes was hij al te zien in Google’s Play Store zelf.

samsung-galaxy-s5-google-play-edition Samsung Galaxy S5 Google Play Edition duikt alvast (kort) op

Om precies te zijn was de afbeelding van deze Galaxy S5 te zien op de plek waar normaal gesproken dezelfde versie van de Galaxy S4 getoond wordt. De Galaxy S5 GPe werd dus zelf nog niet niet bij naam en toenaam genoemd.

Toch lijkt deze korte cameo erop te wijzen dat ook de Galaxy S5 binnenkort in een TouchWiz-loze versie verkrijgbaar zal zijn, in landen waar Google deze speciale toestelversies via haar Play Store verkoopt, tenminste. Nederland hoort daar normaal gesproken níet bij.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee