‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt 5,7 inch QHD beeldscherm’

Langzaam begint het geruchtencircuit rond de Samsung Galaxy Note 4 op gang te komen.Vandaag zijn er tekenen die erop wijzen dat het toestel een 5,7 inch beeldscherm krijgt met een QHD resolutie – 2560 bij 1440 pixels, om precies te zijn.

samsung-galaxy-note-4-scherm-specificaties 'Samsung Galaxy Note 4 krijgt 5,7 inch QHD beeldscherm'

Uit koker van GSMArena komt de informatie – uiteraard van een anonieme insider – waaruit blijkt dat de Galaxy Note 4, evenals de illustere Galaxy S5 ‘Prime’, over een scherm zal beschikken met 2560 bij 1440 beeldpunten, en een pixeldichtheid van 515 pixels per inch.

De Galaxy Note 4 krijgt, zo lijkt, géén scherm dat groter is dan dat van de Galaxy Note 3 – een diagonaal van 5,7 inch is voorlopig groot genoeg voor de Note serie, kennelijk.

Hoe deze specificaties in het plaats passen van een Note 4 die mogelijk uitgerust is met een meerzijdig display, zoals eerder te zien in een vroege patentaanvraag, is verder niet duidelijk.

De introductie van de Galaxy Note 4 wordt begin september verwacht, aan het begin van de Berlijnse IFA beurs. Te koop zal deze dan waarschijnlijk vanaf eind september zijn.

 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee