Mogelijke modelcode Samsung Galaxy Note 4 duikt op: SM-N910

Met nog pakweg een maand of vier te gaan tot de onthulling, kun je er donder op zeggen dat we de komende tijd veel meer te weten gaan komen over de Samsung Galaxy Note 4. Via de altijd productieve insider Evan Blass duikt nu een mogelijke modelcode van het toestel op: SM-N910.

samsung-galaxy-note-3-snelle-weergave Mogelijke modelcode Samsung Galaxy Note 4 duikt op: SM-N910

De Note 3: heel misschien de laatste Note met een ‘ouderwets’, plat beeldscherm

Hoewel de beste man via zijn Twitter account @evleaks niet expliciet noemt dat het hier om de Galaxy Note 4 gaat, lijkt dit wel een mogelijke kandidaat voor de code SM-N910. De Galaxy Note 3 is tenslotte de SM-N900.

Verder komen we alleen te weten dat de Amerikaanse provider het toestel zal gaan verkopen – iets waar je je niet over hoeft te verbazen, en tevens iets waar we in Nederland niks wijzer van worden. Maar wie graag álle details bijhoudt die in de aanloop naar de onthulling van een nieuwe smartphone zoals de Galaxy Note 4 opduiken kan nu dus een mogelijk bij het toestel behorende modelcode noteren.

De Galaxy Note 4 zal in ieder geval zo goed als zeker aan de vooravond van de  IFA beurs – die van 5 tot en met 10 september in Berlijn plaatsvindt – worden gelanceerd. Hoewel we natuurlijk officieel nog niks over het toestel weten, zou het Samsung’s eerste toestel zijn met een radicaal vernieuwde vormfactor: een scherm dat zich niet beperkt tot de voorzijde van het toestel. Toch zijn dit vooralsnog slechts geruchten – feiten komen we hopelijk in de komende maanden te weten.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee