Eerste prijzen Samsung Galaxy Tab S duiken op

Een klassiek gevalletje ‘oeps’, of een slim staaltje PR? Wie het weet mag het zeggen, maar een Finse webwinkel heeft in ieder geval flink wat aandacht weten te trekken met de vroegtijdige vermelding van de nog niet onthulde Samsung Galaxy Tab S – inclusief prijs.

samsung-galaxy-tab-s-prijs1 Eerste prijzen Samsung Galaxy Tab S duiken op

De Galaxy Tab S wordt Samsung’s eerste high end tablet met Super Amoled scherm, en zal op 12 juni in New York onthuld worden.

De Finse winkel Multitronic weet nu al te melden dat de 10,5 inch versie met WiFi verbinding ongeveer 564 euro zal gaan kosten, terwijl de 4G variant een prijskaartje krijgt van 682 euro. De Tab S komt ook nog in een 8,4 inch versie op de markt, voor – aldus de winkel – 450 euro (WiFi) of 564 euro (4G).

Duidelijk is dus, dat de Samsung zelf Tab S serie ziet als haar echte high end tablet serie, die nog een stukje boven de Galaxy TabPRO modellen in de markt wordt gezet.

De Galaxy Tab S krijgt dus in ieder geval een Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels, Samsung’s eigen Exynos 5420 octacore processor, een acht megapixel camera, en naar alle waarschijnlijkheid dezelfde vingerscanner als de Galaxy S5.

Of de hierboven genoemde prijzen kloppen weten we natuurlijk niet, en we zullen nog tot tenminste 12 juni moeten wachten op de officiële getalletjes. Maar als ruwe indicatie slaan ze de plank vermoedelijk niet heel erg mis.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee