Je kunt de Samsung Gear Fit, Gear 2, en Gear 2 Neo gebruiken met deze Galaxy apparaten

Heb je interesse in Samsung’s Gear Fit fitness armband, of de Gear 2 of Gear 2 Neo smartwatches? Check dan of deze nu al compatible zijn met jouw Galaxy smartphone of tablet.

samsung-gear-fit-gear-2-gear-2-neo-compatible-smartphones-tablets Je kunt de Samsung Gear Fit, Gear 2, en Gear 2 Neo gebruiken met deze Galaxy apparaten

Toen de allereerste Galaxy Gear op de markt kwam, werkte deze in eerste instantie alleen met de Galaxy Note 3. En hoewel dit de eerste weken dus zorgde voor een leuk, uniek tintje van dit toestel, vielen een hoop gebruikers aanvankelijk dus buiten de boot. Dit werd vervolgens natuurlijk rap opgelost, en inmiddels kun je de Gear gebruiken met een flink arsenaal aan toestellen. Maar dezelfde fout maakt Samsung dus niet met de Gear Fit, de Gear 2 en de Gear 2 Neo. Deze zijn direct al te gebruiken in combinatie met de volgende Galaxy smartphones en tablets:

 • Galaxy S5
 • Galaxy S4
 • Galaxy S4 Mini
 • Galaxy S4 Zoom
 • Galaxy S4 Active
 • Galaxy S3
 • Galaxy Note 3
 • Galaxy Note 3 Neo
 • Galaxy Note 2
 • Galaxy NotePRO 12.2
 • Galaxy Note 10.1 2014 editie
 • Galaxy Mega
 • Galaxy Grand 2
 • Galaxy TabPRO 12,2
 • Galaxy TabPRO 10,1
 • Galaxy TabPRO 8,4
 • Galaxy Tab 4 10,1
 • Galaxy Tab 4 8,0
 • Galaxy Tab 4 7,0

Je kunt één van Samsung’s nieuwe wearables dus direct gebruiken met deze apparaten zonder op een nieuwe firmwareupdate te hoeven wachten. En vooruit – zoals je onlangs al kon zien zijn ze tot op zekere hoogte ook te gebruiken in combinatie met smartphones van andere fabrikanten. Meer uitleg hierover vind je HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. jose zegt

  Belachelijk dat de gear 2 neo compatible is met andere merken dan Samsung maar niet compatible met de Samsung note 1

 2. lies zegt

  beste,
  je leest zoveel zodat het ni duidelijk is, welke smartwatch is er nu ondertussen compatibel met de s4mini?? aangezien deze nog op 4.2.2 draait. had graag de samsung gear gehad maar ben dus ni zeker als dat wel kan.
  mvg lies

 3. L zegt

  Ik heb een probleem, ik heb een Samsung gear fit horloge gekocht. Het probleem is ik kan de app Gear fit manager niet downloaden. Want dan staat er een foutmelding dat dit deze app niet gevonden is. Iemand hulp a.u.b?????

  • jose zegt

   Ik heb dit ook. Had voor mijn vakantien de app er wel op staan. Ivm geheugen had ik hem er af gegooit. Nu wilde ik hem er opnieuw opzetten en krijg een foutmelding over usb-opslag of sdcard. Is het bij jou inmiddels gelukt?

  • rudy coolens zegt

   bij mij lukt het ook nog niet! mijn samsung galaxy grand neo wil mijn samsung gear 2 neo niet koppelen, samsung had mij nogtans bevestigd dat vanaf android 4.2.2 het zou moeten gaan en mijn galaxy grand neo is androi 4.2.2!! ze hebben mij goed liggen!!

 4. George zegt

  ik heb de gear fit altijd op de s mini gehad nu een xcover3 maar daar kan ik niet eens manager op zetten dus ook niet koppelen met xcover, iemand een oplossing? gearfit 2 wel?

 5. zegt

  vandaag de gear fit2 gekocht. maar de samsung gear manager op mijn galaxy grand prime geeft aan dat deze telefoon niet geschikt is. Klopt dat??

 6. Berry zegt

  Nou lekker dan toch wel een redelijk dure gear 2 gekocht in het verleden. Nu een nieuwe tel.s7. Maar krijg hem niet meer aan de praat hij verbond hem wel met de Bluetooth. Maar niet met de Gear maneger klopt dat?

Praat mee