Samsung Galaxy Tab met Amoled scherm nog steeds in de planning

Gisteren zagen we eindelijk de komst van Samsung’s Galaxy Tab 4 serie, waarvan ieder model voorzien is van een LCD scherm. Maar, uhm, hoe zit het dan met die geruchten over een Galaxy Tab met Amoled schermtechnologie? Dát apparaat zit nog steeds in de pijpleiding, zo blijkt uit documenten van de Amerikaanse Federal Communications Commission – de FCC.

samsung-galaxy-tab-amoled-fcc Samsung Galaxy Tab met Amoled scherm nog steeds in de planning

Nog maar een paar weken geleden dook al informatie op over een tablet met modelcode SM-T800, dat over een WQHD scherm beschikt met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Dit zou dé Galaxy Tab moeten zijn met een Amoled scherm. Ditzelfde apparaat is nu dus opgedoken bij de FCC, wat bevestigt dat Samsung dus bezig is de Tab voor te bereiden op een toekomstige release.

Hoewel we dus in feite nog geen enkel idee hebben wanneer we – eindelijk! – een goede Galaxy Tab mét Super Amoled scherm in de winkels kunnen verwachten, betekent de onthulling van de Tab 4 serie met LCD schermen dus allerminst dat de Amoled tablet van het toneel verdwenen is.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee