Exclusief: Samsung Fingers 2 heeft zés vingers

Om één of andere reden denken de meeste lezers dat het een grap is: de onthulling vandaag van de nieuwe Samsung Fingers. Oké, het idee is wat melig, en ja, het is één april. Toch kunnen wij van Galaxy Club er nog een exclusief nieuwtje aan toevoegen. Wij ontvingen namelijk informatie over de Samsung Fingers 2, waarvan de lancering gepland staat in de herfst van dit jaar.

samsung-fingers Exclusief: Samsung Fingers 2 heeft zés vingers

De vandaag onthulde Samsung Fingers is in feite gewoon een handschoen met wat leuke, slimme snufjes. Je kunt ermee bellen, foto’s maken, en zelfs in je neus peuteren wordt ondersteund. Maar écht handig wordt het pas vanaf de tweede generatie Fingers.

Deze biedt namelijk een hele extra vinger, zo liet een ontzettend anonieme insider ons vanmorgen vroeg weten. En hoewel dit nogal vreemd klinkt, is het wel écht zo’n snufje waar alleen Samsung mee op de proppen durft te komen. Maar wees eens eerlijk: een extra vinger zou best een uitkomst zijn, zeker als je tegelijk én wilt bellen, én een foto wilt maken, én in je neus peuteren. De zesde vinger voegt tevens een trilstand toe aan deze toch al complete smartglove.

De lancering van de Samsung Fingers 2 wordt verwacht op 31 september, tegelijk met de Samsung Arms, en de Fingers Neo met vier vingers.

Wil jij nú al kunnen bellen via je hand? Vergeet dan niet onze review van de Muvit Talking Touch handschoenen te checken!

Galaxy deal tips

Praat mee