En daar is de Samsung Galaxy K Zoom

Nadat we de afgelopen weken in feite alles al te weten kwamen over het toestel, is hij nu dan officieel onthuld: de Samsug Galaxy K Zoom. En dit keer bleek alle uitgelekte informatie zowaar correct.

samsung-galaxy-k-zoom-zwart-1 En daar is de Samsung Galaxy K Zoom

De Galaxy K Zoom is het eerste apparaat danwel toestel in een nieuwe Galaxy K lijn, en is dus géén spin off van de Galaxy S5 – tenminste, qua naamgeving. Natuurlijk doet de K Zoom wel degelijk aan de S5 denken door de materiaalkeuze.

Het belangrijkste aan de K Zoom is natuurlijk de 20,7 megapixel camera, met een lens met 10x optische zoom. Optische beeldstabilisatie is ingebakken, evenals een Xenon flitser, en de 1/2,3″ sensor is te vinden in een behuizing die een stuk slanker is dan zijn voorganger – de Galaxy S4 Zoom. Opvallend is de afwezigheid van de mogelijkheid om 4k UHD video op te nemen – een optie waarover de Galaxy S5 en de Galaxy Note 3 wél beschikken.

De Galaxy K Zoom is verder uitgerust met een 4,8 inch 720p Super Amoled beeldscherm, Samsung’s eigen Exynos 5260 hexacore processor, 2 GB RAM, 8 GB opslagcapaciteit en natuurlijk een microSD slot. Een 2430 mAh batterij en Android 4.4 KitKat inclusief Samsung’s nieuwste TouchWiz interfaceversie maken het plaatje compleet.

De K Zoom zal vanaf 21 mei in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 499 euro, en je kunt kiezen uit een zwarte, blauwe of witte toestelversie.

samsung-galaxy-k-zoom-info-wit En daar is de Samsung Galaxy K Zoom

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Fikri zegt

    ben echt benieuwd naar de S5 premium / Galaxy F. hoop naast een (reeds bekende) betere beeldscherm (QHD) ook een metalen behuizing…. wachten tot juni dus….

  2. Texel zegt

    Super telefoon en prachtige camera , dikte valt enorm mee . Enige nadeel er zit geen zaklamp op en er is geen enkele zaklamp app die het doet op deze telefoon Navraag gedaan bij Samsung Nederland, die gaan proberen of android een mogelijkheid heeft om via een software update deze telefoon daar wel geschikt voor te maken

Praat mee