Een derde van Galaxy S5 gebruikers upgraden van iPhone

Verhalen over het overdonderende succes van de Galaxy S5 doen nu al een paar dagen de ronde, en nu doet een artikel van The Telegraph daar nog eens een schepje bovenop met het nieuws dat ex-iPhone gebruikers een groot deel van dit succes mogelijk hebben gemaakt.

iPhone-6-vs-Galaxy-S5-heats-Up-1024x819 Een derde van Galaxy S5 gebruikers upgraden van iPhone

Volgens de bekende nieuwswebsite zijn ongeveer 38% van de huidige Galaxy S5 eigenaren overgestapt van een iPhone, waarvan het grootste deel een “oudere” iPhone 4s bezat. Op nummer twee van oude toestellen van huidige S5 gebruikers staat – niet geheel onverwacht – de Galaxy S3. Voor veel mensen komt het twee-jarig contract rond deze tijd ten einde en als je dan toch kunt upgraden, waarom dan niet naar de nieuwste versie van een toestel wat je twee jaar lang goed van dienst is geweest?

Wel opvallend is dat we lager op de ladder weer de iPhone tegenkomen, maar deze keer de nieuwste iPhone 5s. Blijkbaar zijn er toch een hoop mensen die besluiten om over te stappen naar het laatste toestel van de Koreanen, en ook dit is wederom een indicatie dat de Galaxy S5 nu al (potentieel) het meest succesvolle toestel van Samsung ooit is.

Ben jij een trotse eigenaar van een Galaxy S5? Vertel ons van welk toestel jij hebt ge-upgrade in de comments hieronder!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Bart Ceuleers zegt

    Ik zal het in elk geval niet zijn, ben altijd van de eerste dag eigenaar geweest van een iPhone. Uitgezonderd één keer, heb ik mij eens laten verleiden door de Galaxy S4, was dit feestje snel afgelopen, 2 maandjes heb ik hem gehad en daarna gedumpt voor een iPhone 5S, een happy smartphone user terug, zonder zorgen en mankementen.

Praat mee